DAIYA CHEESECAKE

Een volledig plantaardige en glutenvrije kaastaart, verkrijgbaar in verschillende smaken.

Wie houdt er nu niet van... cheesecake! Helaas is deze befaamde Amerikaanse lekkernij voor vele mensen geen optie meer omwille van de dierlijke producten die erin verwerkt zitten.

Bij SENZA zijn we dagelijks op zoek naar exclusieve producten. Tijdens onze zoektocht hebben wij voor jullie deze heerlijke plantaardige variant ontdekt, rechtstreeks uit Amerika!

Maak kennis met de cheesecake’s van DAIYA. Een krokante korst, met daarop een romige, stevige vulling. Zoals een echte kaastaart hoort te zijn!

Of je nu bewust kiest voor een plantaardige levensstijl, of je dient dierlijke producten te vermijden omwille van gezondheidsredenen, DAIYA is er voor iedereen.

Alle producten van DAIYA zijn veganistisch. Dat wil zeggen zonder dierlijke melk, lactose en ei. Daarnaast zijn de producten ook vrij van gluten, pinda’s en soja. Een lekkernij dus voor vegetariërs, veganisten en iedereen met meerdere allergieën en/of intoleranties.

Wij hebben 3 smaken voor jullie uitgekozen:

  • New York Cheesecake: de klassieke favoriet, met een rijke smaak en een vleugje echte vanille.
  • Key Lime Cheesecake: een heerlijke variant met een frisse toets van limoen.
  • Strawberry Cheesecake: met de natuurlijk zoete smaak van echte aardbeien.

De DAIYA CHEESECAKE’S zijn glutenvrij, tarwevrij, lactosevrij, melkvrij, eivrij, sojavrij en volledig veganistisch. Vanaf nu exclusief in België verkrijgbaar in onze winkels. Waar wacht je nog op? Kom jouw favoriet nu ontdekken!