Peak’s Free From

Peaks

“WEET WAT JE EET EN GENIET ERVAN!”

Dat is de slogan van Peak’s. Steeds meer mensen zijn bewust op zoek naar producten die vrij zijn van bepaalde voedingsstoffen. Steeds vaker moeten of wensen we bepaalde voedingsmiddelen uit onze voeding te laten. We zijn kritischer geworden over wat we eten. We willen weten wat er in onze voeding zit, en vooral wat er juist niet in zit.

Bij Peak’s hebben ze dit helemaal begrepen. Met hun ‘free from’ – producten willen ze tegemoetkomen aan de noden en vragen van hun klanten. Sommige mensen vermijden bepaalde voedingsstoffen omdat ze er een allergie of een overgevoeligheid voor hebben. Anderen omdat ze bepaalde stoffen minder of helemaal niet meer willen eten. Of ze vermijden voedsel dat genetisch gemanipuleerd werd.

Alle Peak’s producten zijn 100% glutenvrij. Vaak zijn de producten ook vrij van andere allergenen zoals tarwe, lactose, melkeiwitten, eieren of soja. Bovendien zijn er producten die volledig GMO-vrij zijn. Dat wil zeggen dat er geen gemodificeerd veranderde voedingsstoffen in het product aanwezig zijn. Om de klanten hierin te begeleiden, werken ze met duidelijke iconen op al hun verpakkingen. Deze iconen laten je meteen zien welke voedingsmiddelen er niet in het product aanwezig zijn. Dit kan natuurlijk helpen om een snelle en betere keuze te maken.

Peak’s heeft doorheen de jaren een uitgebreid productassortiment samengesteld. Probeer de lekker knapperige muesli ‘s en granola’s om je dag goed mee te starten. Of haal je bakkunsten boven met de vele bakmixen en melen. Ben je niet zo een keukenprins of –prinses? Geen probleem! Op iedere verpakking staat een eenvoudig recept waardoor iedereen aan de slag kan.

Laat niets je nog tegenhouden om die lekkere pannenkoeken of vanillecake te maken! 

Bij SENZA bieden we jullie een uitgebreid gamma aan Peak’s producten. Kom het volledige assortiment ontdekken, met vanaf nu ook de nieuwe oliebollenmix!

De producten van Peak’s zijn verkrijgbaar in onze winkels of via de webshop!

    Winkelen