Recepten

Delen

BANAAN – CHOCOLADECAKEJES

Banaan Chocoladecake

INGREDIËNTEN

  • 50 gram chocolade
  • 2 rijpe bananen
  • 125 gram boter op kamertemperatuur (Alsan, Wedena)
  • 125 gram suiker
  • 3 eieren
  • 200 gram zelfrijzende bloem (Doves Farm)

    METHODE

    1. Verwarm de oven op 175 graden.
    2. Verdeel de papieren muffinvormpjes over het muffinblik.
    3. Hak de chocolade fijn.
    4. Prak de bananen fijn met een vork.
    5. Klop in een kom de boter met de suiker tot een romig geheel.
    6. Klop hier de eieren door.
    7. Meng de bananenpuree, de gehakte chocolade en de bloem door het mengsel en roer tot je een mooi beslag hebt.
    8. Verdeel het beslag over de vormpjes.
    9. Bak de cakejes in de oven 20-25 minuten goudbruin en gaar.
    10. Laat de cakejes volledig afkoelen.
    TIP: Had je geen of te weinig chocolade over en wil je toch deze heerlijke recepten uitproberen? Gebruik dan onze repen rijstmelk chocolade van BONVITA of KING MONTY in de plaats!

    Smakelijk!
      Oudere artikelen Nieuwere artikelen