Recepten

Delen

BROWNIES

Boekweitpannenkoeken

INGREDIËNTEN

    METHODE

    1. Verwarm de oven op 170 graden.
    2. Laat de chocolade samen met de boter smelten ‘au bain-marie’.
    3. Neem een aparte kom en breek daarin de eieren. Strooi er de suiker overheen en roer los.
    4. Schenk de gesmolten chocolade bij de eieren en roer door elkaar.
    5. Voeg de bloem en het amandelmeel bij het mengsel en roer tot je een egaal beslag krijgt.
    6. Neem een bakblik en vet in met boter of kokosolie.
    7. Bedek de zijkanten en de bodem van het bakblik met bakpapier.
    8. Schep het beslag in het bakblik tot je een laag van 2 tot 3 centimeter dik hebt. Strijk het oppervlak glad.
    9. Bak het beslag gedurende 25 minuten op 170 graden.
    10. Laat afkoelen en snij in vierkante stukjes van ongeveer 5 cm op 5 cm.

    Smakelijk!

    Oudere artikelen Nieuwere artikelen