Recepten

Delen

Chocolade havermoutpap met banaan en hazelnoten

Chocolade havermoutpap met banaan en hazelnoten

De ochtenden worden steeds kouder en dat vraagt om een heerlijk verwarmend herfstontbijt! Deze chocolade havermoutpap met banaan en hazelnoten is voedzaam en zit boordevol vezels en vitaminen. De ideale manier om je dag goed mee te starten. 

INGREDIËNTEN (4 personen)

    METHODE

    1. Neem een steelpan en doe er de melk en de havermout in. Breng aan de kook.
    2. Laat al roerend op een laag vuur gedurende 10 minuten inkoken.
    3. Snijd de bananen in de lengte in plakjes en hak de hazelnoten grof.
    4. Roer de cacaopoeder door de havermout.
    5. Verdeel de havermout over 4 kommetjes en leg er de banaan op. Strooi er ook de chiazaadjes en agavesiroop over.
    Smakelijk!
    Oudere artikelen Nieuwere artikelen