Recepten

Delen

GLUTENVRIJE TAGLIATELLE MET ZALM

Banaan Chocoladecake

INGREDIËNTEN

  • 4 stukken zalmfilets
  • 3 teentjes knoflook
  • Zout en peper
  • 2 tl tijm
  • 4 el olijfolie of een andere plantaardige olie (bv. zonnebloemolie of maïsolie)
  • 1 courgette
  • 8 cherrytomaten
  • 2 kleine rode uien
  • 400 gram glutenvrije tagliatelle (Semper tagliatelle)
  • 3 el plantaardige room

    METHODE

    1. Spoel de zalm met water en marineer in 2 geperste teentjes knoflook, zout, peper, tijm en 1 el olijfolie.
    2. Snijd alle groenten in blokjes.
    3. Neem een kookpan en kook de pasta beetgaar.
    4. Doe 3 el olijfolie in een pan en bak hierin de groenten 5 minuten lang op hoog vuur.
    5. Giet de pasta af en laat even uitlekken. Doe vervolgens de pasta opnieuw in dezelfde kookpan.
    6. Voeg 3 el plantaardige room bij de pasta en 1 geperst teentje knoflook.
    7. Leg de zalm in dezelfde pan als de groenten en bak op laag vuur totdat de vis roze van kleur is.
    8. Snijd de zalm in grote stukken en voeg ze bij de pasta en de groenten.
    Smakelijk!
      Oudere artikelen Nieuwere artikelen