Recepten

Delen

Wraps met kip en tomatensalsa

wraps met kip en tomatensalsa

Deze pittige wraps met kip, tomaat en paprika zijn een heerlijk zomers gerecht. Ze zijn eenvoudig te bereiden en zitten boordevol lekkere ingrediënten. Serveer ze samen met een salade van ijsbergsla en komkommer voor een heerlijk frisse toets!

Tip: Gebruik ook eens reepjes varkensvlees in plaats van kip of maak er een vegetarische versie van!

INGREDIËNTEN (2 personen)

    METHODE

    1. Verwarm de oven op 200 graden.
    2. Snijd de ui, rode peper, paprika, tomaten en de bosuien in kleine stukjes.
    3. Breng de kipfilet op smaak met de kippenbouillon en snijd ze in kleine reepjes.
    4. Doe een scheut olijfolie in een pan en bak de kip bruin.
    5. Voeg dan de ui, rode peper en de paprika toe en bak dit gedurende 5 minuten mee.
    6. Voeg daarna de bosui en de tomaten toe en bak nog 5 minuten mee.
    7. Neem een wrap en schep er 2 tot 3 eetlepels van de vulling op. Hierna strooi je een beetje van de geraspte kaas en de maïs over de vulling.
    8. Rol vervolgens de wrap op en leg deze in een ovenschaal. Doe dit ook met de overige wraps.
    9. Bestrooi de wraps eventueel met nog een beetje geraspte kaas.
    10. Bak de wraps ongeveer 15 minuten in de oven.
    Smakelijk!
    Oudere artikelen Nieuwere artikelen