Recepten

Delen

Wraps met kruidenroomkaas en zalm

Wraps met zalm

INGREDIËNTEN

  • 2 grote wraps (Schär wraps)
  • 200 gram lactosevrije roomkaas (MinusL roomkaas)
  • 1 el bieslook (gehakt)
  • Snufje zout
  • Snufje peper
  • 300 gram gerookte zalm (in plakjes)
  • 1 el dille (gehakt)
METHODE
  1. Meng de roomkaas samen met de gehakte bieslook en dille. Kruid af naar smaak met peper en zout.
  2. Bestrijk de wraps gelijkmatig met de roomkaas en beleg met de plakjes gerookte zalm.
    Indien melkvrij: smeer een dunne laag veganaise over de wraps en beleg met plakjes zalm.
  3. Rol de wraps op en verpak ze in vershoudfolie. Laat vervolgens minstens 1 uur opstijven in de koelkast.
  4. Verwijder de folie en snijd de wraps in kleine stukken van ongeveer 2 cm dik.
  5. Serveer ze samen met lange prikkers.
    1. Tip: met de vulling kan je eindeloos variëren. Gebruik bijvoorbeeld schijfjes gegrilde aubergines of courgette om een vegetarische versie te maken!

      Smakelijk!
      Oudere artikelen Nieuwere artikelen