Over ons

De SENZA GROEP biedt gespecialiseerde voedingswinkels aan met een uitgebreid gamma aan lekkere en gevarieerde allergeenvrije (glutenvrij, lactosevrij, etc.) voedingsmiddelen in België.

Uit eigen ervaring is gebleken dat het vinden van lekkere, allergeenvrije producten niet evident is. Vandaar dat het idee groeide om zelf op zoek te gaan naar producenten in het buitenland met jarenlange ervaring en hun gamma aan te bieden op de lokale markt. De basis ingrediënten voor de winkels bestaan uit eigen ervaringen: zelf proeven, ontdekken en innoveren. De gekozen producten zijn gegarandeerd van hoogwaardige kwaliteit. Hoewel smaken verschillen streven wij ernaar om vooral smaakvolle producten te kunnen delen met onze klanten.

PERSOONLIJK ADVIES

SENZA biedt een meerwaarde aan haar klanten door meer als een verkooppunt op te treden. Klanten kunnen bij de winkel terecht voor een begeleidend aanspreekpunt betreffende allergieën, voedingsadvies en natuurlijk ook voor verse lekkere producten!

EXCLUSIVITEIT

Het productgamma wordt zorgvuldig uitgekozen uit verschillende leveranciers in binnen- en buitenland. Als rechtstreekse invoerder van Semper en Doves Farm kunnen wij u steeds van exclusieve producten voorzien.

BUSINESS

Wij beschikken reeds over een groot klantenbestand aan winkels, horecagelegenheden en verdelers. Eveneens beschikken wij over professionele koelwagens waardoor leveringen in binnen-en buitenland tot de mogelijkheden behoren.

In onze winkels vindt u, naast het online aanbod, een ruim assortiment aan verse allergeenvrije producten, diepvriesproducten, dranken, patisserie en zoveel meer. Kortom winkels waar je lekkere, gezonde en allergeenvrije producten onder één dak kan vinden. We streven naar de juiste voeding voor een lichaam in balans.